You are currently viewing Vad är egentligen Power Pages? Vi förklarar!

Vad är egentligen Power Pages? Vi förklarar!

Power Pages är den senaste medlemmen i Microsoft Power Platform-familjen. Med Power Pages kan du bygga webbplatser genom att använda samma delade affärsdata som lagras i Microsoft Dataverse som du använder för att bygga appar, arbetsflöden, intelligenta virtuella agenter, rapporter och analyser med andra Microsoft Power Platform-komponenter i din organisation.

I flera år har organisationer använt Power Apps-portaler som ett snabbt och enkelt sätt att skapa företagswebbplatser och lägga till befintliga webbplatser. Nu, som en ny, fristående produkt, ger Power Pages alla, oavsett deras tekniska bakgrund, en effektiv plattform för att skapa datadrivna, moderna och säkra webbplatser. Power Pages är byggt på grunden för Power Apps-portaler och ger samma robusta kapacitet och professionella utvecklarupplevelser tillsammans med en ny upplevelse för lågkodskapare och färdiga mallar för att designa moderna företagswebbplatser.

Microsoft Power Pages är en säker, företagsklassig, lågkodad programvara som en tjänst (SaaS)-plattform för att skapa, vara värd för och administrera moderna externa företagswebbplatser. Oavsett om du är en lågkodstillverkare eller en professionell utvecklare, låter Power Pages dig snabbt designa, konfigurera och publicera webbplatser som sömlöst fungerar över webbläsare och enheter. Power Pages ger dig rika, anpassningsbara mallar, en flytande visuell upplevelse genom en omarbetad designstudio och ett nytt, integrerat inlärningsnav för att snabbt bygga webbplatser som passar dina unika affärsbehov.

Vi på Exsolve har redan förkovrat oss i Power Pages och har hunnit utveckla flera sidor. Vi tycker att Power Pages är så roligt och spännande och hjälper er mer än gärna att komma igång. Vi visar hur Power Pages fungerar, hur ni administrerar er sida och hur ni ändrar utseendet.

Många stora domäner finns fortfarande lediga och stora företag har ännu inte tagit hand om sina domäner (så vi har gjort det åt dom). Har ni hunnit ta er domän?


Skydda erat varumärke, skydda ert domännamn. Vi hjälper er!

Lämna ett svar